Cadeaus

Uitpakken maar! Lucky verrast graag z’n vriendjes met de mooiste stickervellen en naamstickers. Jij ook? Hier vind je leuke en persoonlijke Lucky Labels cadeaus. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling en laat de stickervellen bezorgen op het adres van de bofkont die de stickervellen ontvangt! Ontdek hier alle cadeaus en extra’s.

Lees meer...

Lucky’s cadeautjes…

…om weg te geven!

Stickers plakken is superleuk! Dus een stickervel cadeau geven is altijd een goede keuze. Om te knutselen of om je spullen persoonlijk te maken; met stickers zit je goed. Met de letterstickers van Lucky personaliseer je al je spullen met je naam of een leuke boodschap. Of kies voor een stickervel in het favoriete thema van de jarige. Dieren, vliegtuigen of misschien wel dino’s en monsters? Jij kiest!

Wist je dat je ook nog een leuke persoonlijke boodschap toe kunt voegen aan je cadeautje? De ontvanger van jouw cadeau krijgt zo niet alleen mooie stickervellen in de bus, maar ook een leuke boodschap van jou. Dit maakt je verrassing nog leuker!

Labels cadeau doen

Wil je iemand verrassen met naamstickers? Bijvoorbeeld als kraamcadeau? Dat kan! Maak zelf een ontwerp, voeg je persoonlijke boodschap toe en laat ons weten op welk adres je stickervel met naamstickers bezorgd moet worden. Dan gaan wij razendsnel voor je aan de slag. Bestel je op een werkdag voor 13:00 uur? Dan kan jouw cadeau de volgende dag al bezorgd worden.

We stoppen je stickervellen in een mooie Lucky-envelop zodat je cadeau vanaf het eerste moment een feestje is om te krijgen!

Loading...