Schoenstickers

De schoenstickers hebben een super sterke hechting en zijn speciaal gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan.

Lees meer...
Prijs: 9,95 11,95

Meer weten over de schoenstickers?

…Lucky legt het hier uit

Nadat gymjuf Marijke het eindsignaal heeft gegeven voor de gymles, maken de kinderen er vaak een wedstrijdje van wie als eerste weer omgekleed in de klas zit. Aangezien ze hun gymspullen daardoor nog weleens vergeten, worden schoenlabels steeds vaker verplicht gesteld op basisscholen. Zo kan juf Marijke precies zien welke schoenen ze bij welk kind kan nabezorgen. Schoenstickers lijken op voorhand misschien heel praktisch, maar Lucky Labels bewijst dat het tegendeel waar is.

Onze schoenlabels zijn namelijk volledig te personaliseren, waardoor jij de baas bent over het setje dat op je deurmat ploft! In onze handige generator kun je zelf beslissen welke kleur het lettertype moet hebben, of de eerste of volledige naam van je kind afgedrukt moet worden en of een giraf, beer of varkentje de naam moet vergezellen. Leuk toch?

Schoenlabels van kwaliteit

De labels zijn van een goede kwaliteit en kan je overal opplakken. Ze zijn standaard voorzien van een extra beschermende laag waardoor de opdruk niet vervaagt. Je kan de schoenlabels dus gewoon op de plek plaatsen waar het hakje van jouw kind in de schoen zit.

Maatvoering labels:

De schoenlabels zijn rond; dit is niet voor niets want een ronde label past in elke schoen.

De eigenschappen

De schoenlabels zijn bestand tegen een stootje. Ze zijn standaard voorzien van een transparante beschermlaag zodat ze praktisch niet slijten. We adviseren om zo in de hak van de schoen te plakken; dit is een zichtbare plek zodat iedereen kan zien van wie de schoenen zijn.

Reviews

Voor school, opvang en crèche

Het labelen van schoenen zorgt ervoor dat er geen twijfel meer mogelijk is over de eigenaar, waardoor een schoen gemakkelijker gekoppeld kan worden aan de bezitter ervan. Hierom heeft Lucky Labels heel wat schoenstickers op voorraad die niet misstaan bij jong en oud.

En of je kindje nou op school zit, naar de opvang of crèche gaat; iedereen is erbij gebaad dat de schoenen weer bij de rechtmatige eigenaar terechtkomen. Labelen dus die schoentjes!

Schoenstickers met je eigen naam

Bij Lucky Labels hebben we voor elk kind een passende sticker. Met onze handige generator ga je samen met je kind op zoek naar de meest spraakmakende kleurencombinaties, schattige figuurtjes en creatiefste lettertypes. Hiermee verzekeren we dat de naamstickers die op je deurmat ploffen, uniek zijn, naar tevredenheid en dat de naamsticker perfect aansluit op de interesses van je kind.

Naamstickers bestellen bij Lucky Labels

Lijkt het jou ook zo leuk om aan de slag te gaan met het ontwerpen van gepersonaliseerde tags? Kom dan je schoenlabels bestellen in de webshop van Lucky Labels. Bij ons kun je een setje kopen, zodat je gelijk een poosje vooruit kunt.

Loading...