Strijklabels

De strijklabels van Lucky Labels zorgen voor een feest der herkenning. Vrolijk, eigenzinnig en bovenal wonderschoon. Personaliseer ze, strijk ze in en geef de kleding een upgrade!

Lees meer...
Prijs: 9,95 16,95
Prijs: 9,95 16,95
Prijs: 9,95 16,95

Meer weten over de strijklabels?

…Lucky geeft hier uitleg

Ouders die op het schoolplein kissebissen over welk kledingstuk bij welk kind hoort, zijn niet bepaald zeldzaam in Nederland. Om voorgoed afscheid te nemen van deze discussies, koop je een setje instrijklabels bij Lucky Labels. Onze instrijklabels zijn volledig te personaliseren. Je kunt zelf bepalen welk lettertype op jouw instrijklabels prijkt, welke informatie er wel en niet wordt weergegeven, wat voor kleur ze hebben en welk figuurtje je laat prijken op de labels.

Het variabele karakter van de verschillende elementen, zorgt ervoor dat je honderden combinaties kunt maken! Hiermee zorgen we ervoor dat de instrijklabels voor je zoon of dochter uniek zijn en ze écht wat bijdragen aan de kleding, in plaats van dat ze er afbreuk aan doen.

Labels van kwaliteit

Voor ons is er maar één ding belangrijk en dat is kwaliteit. De labels zijn wasmachine en droger veilig. Dit betekent dat je de labels zonder zorgen mee kunt wassen zonder dat ze eraf gaan. Het materiaal is extra dun waardoor de labels bijna niet te voelen zijn en heel flexibel is. Kans op scheurtjes wordt daardoor veel minder. Dat betekent nog langer plezier van jouw labels!

Maatvoeringen van de labels

Je kunt kiezen uit drie verschillende labelvormen. De drie vormen hebben verschillende afmetingen die hierboven te zien zijn. Er is dus altijd een passen optie voor jou. Waar ga jij voor? Een ronde, een langwerpige of toch een rechthoekige label?

De eigenschappen

De strijklabels zijn bestand tegen een stootje. Ze kunnen zonder probleem in de wasmachine en de droger gestopt worden.  Top!

Je kunt de labels eenvoudig instrijken door het strijkijzer op de warmste stand te zetten en een stukje bakpapier tussen het ijzer en de label te plaatsen. Daarna houd je 30 seconden het ijzer op dezelfde plek en ta-da; de label zit vast op het kledingstuk.

Wat anderen vinden

Nog meer info

Instrijklabels kleding

Onze instrijklabels voor kleding zijn geschikt voor allerlei kledingstukken. De stoere bodywarmer van je zoon, de tutu voor balletles, joggingbroeken voor het chillen thuis of de regenjassen voor tijdens het noodweer: ze kunnen stuk voor stuk voorzien worden van de kleding instrijklabels van Lucky Labels.

Een pluspunt aan onze instrijklabels is dat ze echt blijven zitten, waardoor je na één of twee wasbeurten niet nog eens het strijkijzer ter hand hoeft te nemen. Dankzij de meegeleverde instructies, is het instrijken zelfs voor jou ‘peanuts’ 😉.

Zo strijk je de labels in de kleding

Het gebruik van de strijklabel is bijzonder gemakkelijk. Verwijder eerst één van de instrijklabels en plaats ‘m op de plek waar jij het hebben wilt. Steek de stekker van het strijkijzer in het stopcontact en laat het apparaat circa 10 minuten warmdraaien op de hoogste stand. Is je strijkijzer ‘ready to go’? Leg dan het meegeleverde velletje over het strijklabel en beweeg de punt van het apparaat een minuutje over het velletje en ta-da, je bent zo klaar als een klontje!

Instrijklabels van Lucky Labels

Instrijklabels van Lucky Labels zijn niet alleen erg makkelijk om te gebruiken. Ze zijn ook nog eens potsierlijk om te aanschouwen! Niet alleen als ouder heb je er profijt van; ook de kinderen hebben er baat bij. Vertel ze waar het instrijklabel zich bevindt en ze hoeven op de sportclub alleen maar te kijken daar waar jij ze het verteld hebt!

Loading...