Naamstickers

De Lucky Labels naamstickers zijn aandoenlijk, zelf te ontwerpen én snel leverbaar. Super handig om overal op te plakken; op de drinkbeker, de broodtrommel of wat dan ook. Je kleine raakt nooit meer zijn eigen spullen kwijt. Ook leuk voor jou als ouder! De naamstickers zijn van de beste kwaliteit en kan je overal opplakken. Ze zijn vaatwasser bestendig, dus je kan ze zo op de drinkbeker en broodtrommel plakken.

Lees meer...
Prijs: 9,95 16,95
Prijs: 9,95 16,95
Prijs: 9,95 16,95

Meer weten over de naamstickers?

…Lucky legt het hier uit

Schrijf je de naam van je kind met een viltstift op lunchboxes en snackdoosjes, dan worden de bakjes daar niet bepaald mooier van. Met de naamstickers van Lucky Labels is dat wél het geval. Naamstickers zijn aandoenlijk, persoonsgebonden en een tikkie verslavend, waardoor je als ouder ook stiekem een setje op je broodtrommel plakt nadat ze zijn ingestopt.

Bestel je de naamstickers van Lucky Labels, dan hoef je de pot met goud aan het einde van de regenboog niet meer te zoeken. Onze naamstickers bevatten namelijk dusdanig veel kleuren, dat je de jackpot al in huis hebt. Wil je meer weten? Lees dan gauw verder!

Naamstickers van kwaliteit

De naamstickers zijn van de beste kwaliteit en kan je overal opplakken. Ze zijn vaatwasser bestendig, dus je kan ze zo op de drinkbeker en broodtrommel plakken.

De stickers zijn standaard voorzien van een doorzichtige beschermende laag. Hierdoor komen er geen krassen op de stickers en verkleuren ze niet. Ze gaan daardoor nog langer mee!

Maatvoeringen van de labels

Je kunt kiezen uit drie verschillende labelvormen. De drie vormen hebben verschillende afmetingen die hierboven te zien zijn. Er is dus altijd een passen optie voor jou. Waar ga jij voor? Een ronde, een langwerpige of toch een rechthoekige label?

De eigenschappen

De naamstickers zijn letterlijk bestand tegen alles. Ze worden standaard voorzien van een transparante beschermlaag waardoor er geen krassen op komen en ze niet verkleuren door de zon. Top!

Uiteraard kan je ze zorgeloos meewassen in de vaatwasser, in de magnetron plaatsen of opbergen in de vriezer.

 

Wat anderen vinden

Nog meer info

Voor school, opvang en crèche

Elke middag vissen papa’s en mama’s de vuile vaat uit de schooltassen, waardoor ze alle drinkbekers op hun duimpje kennen. Maar voor juffen en meesters is een sticker met naam noodzakelijk om te weten welke beker bij welke leerling hoort.

Schoolpleinvetes worden hiermee voorkomen en hierdoor ben je er als ouder van verzekerd dat de juiste boterham in de juiste maag terechtkomt. Aangezien naamstickers in de vaatwasser gaan, kunnen ze na verloop van tijd ietwat los gaan zitten. Daarom bestel je bij Lucky Labels altijd een setje, zodat de lunchboxes van jouw zoon of dochter harder shinen dan die van anderen!

Samen te stellen naar eigen wensen

Bij Lucky Labels hebben we voor elk kind een passende naamsticker. Met onze handige generator ga je samen met je kind op zoek naar de meest spraakmakende kleurencombinaties, schattige figuurtjes en creatiefste lettertypes. Hiermee verzekeren we dat de naamstickers die op je deurmat ploffen, uniek zijn, naar tevredenheid en dat de naamsticker perfect aansluit op de interesses van je kind.

Hoge kwaliteit naamlabels

De naamlabels van Lucky Labels zijn van hoge kwaliteit. De lijm is extra sterk. Daarmee zit de sticker niet alleen vaster dan vast, het maakt het label ook nog eens vaatwasser bestendig. Wel zo handig toch? En mocht de sticker na een leven vol water, rugtassen en kinderhandjes alsnog los gaan, dan is dat geen probleem. Bij Lucky Labels bestel je een naamlabel altijd in een setje. De naamlabels zijn geschikt voor de hele schooltijd dus!

Naam etiket morgen in huis

Bestel je jouw naam etiketten voor 13:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat de gepersonaliseerde naam etiketten morgen al in huis zijn. De labels worden via de post geleverd, je hoeft dus niet eens thuis te zijn. Dus ontwerp, bestel en ontvang jouw naam etiketten met een glimlach!

Naamstickers bestellen bij Lucky Labels

Ben je dusdanig te spreken over bovenstaand verhaal dat je liever vandaag dan morgen je naamstickers komt bestellen bij Lucky Labels? Wacht dan niet! De naamstickers produceren wij zelf zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren. Je kunt al beginnen met plakken voor je er erg in hebt.

Vandaag besteld, betekent vaak morgen al in huis. Pak en plak die naamstickers!

Loading...