Veelgestelde vragen

Algemeen

Als je op een werkdag voor 13:00 u besteld, worden de labels nog dezelfde dag verstuurd. Als je in het weekend besteld hebt, worden ze op de maandag verstuurd.

De labels zijn heel gemakkelijk te verwerken. Op de instructiepagina vind je een beschrijving hoe je ze het best kunt verwerken.

Het materiaal van de labels is het allerbeste dat je kunt krijgen. De stickerlabels zijn zelfs standaard voorzien van een transparante beschermlaag waardoor de label niet verkleuren en niet verkrassen.

Dat kan zeker! We maken vaker custom labels of stickers voor klanten. Omdat we zelf produceren zijn we hier heel flexibel in. Het beste kan je een mailtje sturen naar info@luckylabels.nl met daarin jouw verzoek.

Iedereen wordt blij van Lucky en zijn labels. Ben je toch niet blij? Laat het ons weten! Lucky en zijn baasjes helpen je graag. Omdat onze labels speciaal voor jou worden gemaakt kan je ze niet retourneren. Bij kwaliteitsproblemen maken we natuurlijk een uitzondering. Wij zorgen ervoor dat je de krijgt waar je op hoopte. Neem in dat soort gevallen eerst even contact op met onze klantenservice.

Stickers

De stickers zijn gemaakt van het beste materiaal. Ze zijn zelfs standaard voorzien van een transparante beschermlaag waardoor de labels perfect beschermd zijn tegen verkleuren en verkrassen.

Geen zorgen! De stickers kunnen in de vaatwasser; daar zijn ze tegen bestand.

Dat is geen enkel probleem; de stickers zijn magnetron-proof.

Door de ondergrond stofvrij en vetvrij te maken. Gebruik een goede ontvetter en de stickers blijven goed zitten!

Kledinglabels

De kledinglabels zijn gemaakt van een materiaal van de beste kwaliteit. Het is een dun materiaal waardoor de hechting perfect is en waardoor de labels bijna niet te voelen zijn.

Geen probleem; de labels zijn daarvoor gemaakt en kunnen gewoon in de wasmachine en de droger.