Allergiestickers

Is je kind ergens allergisch voor? Met onze allergiestickers kan je dit makkelijk aangeven. Plak ze op zijn of haar broodtrommel en iedereen bij de opvang of school is er van op de hoogte.

Lees meer...
Prijs: 9,95 11,95
Prijs: 9,95 11,95
Prijs: 9,95 11,95

Meer weten over de allergiestickers?

…Lucky legt het hier uit

Hoe laat je aan iemand anders weten welke allergenen jouw kind heeft? Een kind zelf vind het soms lastig uit te leggen wat hij of zij wel en niet mag eten. Lucky heeft een oplossing: allergiestickers (of allergenenstickers).

Op de sticker zelf staat de naam van het kind gecombineerd met een icoontje waar hij of zij allergisch voor is; dat is wel zo handig!

In onze speciale configurator kan je zelf het label samenstellen dat je wilt. De labels zijn altijd rood; op deze manier vallen ze extra goed op en is iedereen meteen gewaarschuwd.

Je kunt ze overal opplakken; van bakjes tot drinkbekers en van schriften tot broodtrommels.

 

Stickers van kwaliteit

De naamstickers zijn van de beste kwaliteit en kan je overal opplakken. Ze zijn vaatwasser bestendig, dus je kan ze zo op de drinkbeker en broodtrommel plakken.

De stickers zijn standaard voorzien van een doorzichtige beschermende laag. Hierdoor komen er geen krassen op de stickers en verkleuren ze niet. Ze gaan daardoor nog langer mee!

Maatvoeringen van de labels

Je kunt kiezen uit drie verschillende labelvormen. De drie vormen hebben verschillende afmetingen die hierboven te zien zijn. Er is dus altijd een passen optie voor jou. Waar ga jij voor? Een ronde, een langwerpige of toch een rechthoekige label?

De eigenschappen

De naamstickers zijn letterlijk bestand tegen alles. Ze worden standaard voorzien van een transparante beschermlaag waardoor er geen krassen op komen en ze niet verkleuren door de zon. Top!

Uiteraard kan je ze zorgeloos meewassen in de vaatwasser, in de magnetron plaatsen of opbergen in de vriezer.

Reviews

Nog meer info

Voor school, opvang en crèche

De stickers zijn overal voor in te zetten; school, opvang en crèche. Iedereen moet natuurlijk weten welke allergie jouw kind bij zich draagt. Hier moet geen enkele begeleider of leerkracht zich in vergissen. Daarom zijn de stickers standaard rood van kleur; zo vallen ze extra goed op!

Loading...