Aandachttrekkers

Plakken maar! Een stickervel is leuk voor alle leeftijden. Van stoere dino’s tot snelle voertuigen of kleurrijke letters om je spullen te personaliseren. Met onze stickervellen trek je écht de aandacht. Én je raakt nooit meer spullen kwijt. Je weet namelijk precies welke stickers jij geplakt hebt. Kies daarom voor de aandachttrekkers van Lucky Labels en plak erop los!

Lees meer...

Kies zelf jouw favoriete plakkers

Stickeren, knutselen en personaliseren; het kan allemaal met onze unieke aandachttrekkers. Of je nu van dieren of van voertuigen houdt, of juist op zoek bent naar letters die je op je spullen kunt plakken, met onze stickervellen zit je goed. We hebben de mooiste stickervellen in diverse thema’s in huis die liggen te wachten op jouw creativiteit! Leef je daarom helemaal uit en laat geen centimeter onbeplakt. En loslaten doen ze niet, beloofd.

Lucky geeft uitleg…

…over de stickervellen

Naast onze naamstickers, strijklabels, schoenlabels of allergiestickers  vind je bij Lucky Labels ook gewoon mooie stickervellen in verschillende thema’s. Zo kun je toch samen met je kind spullen personaliseren, maar zijn de stickervellen net zo geschikt voor een middagje knutselen of een kinderfeestje.

Stickers van hoge kwaliteit

Stickers heten niet voor niets stickers en zijn ontworpen om te blijven plakken. Maar dit is bij lang niet alle stickervellen het geval! Hoe vaak plak je wel niet een sticker op één van je spullen om er een paar dagen later achter te komen dat je plaatje alweer foetsie is. Niet leuk natuurlijk en ook hartstikke onhandig wanneer je stickers gebruikt om je spullen te herkennen. Dat vinden wij ook. Daarom werken we met stickers van de allerhoogste kwaliteit.

De stickers en labels van Lucky Labels blijven écht plakken. Dankzij de goede hechting en extra beschermlaag zijn ze bestand tegen intensief gebruik en kunnen ze zelfs in de wasmachine, vaatwasser of magnetron. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen welke sticker je waar plakt!

Loading...